maanantai 30. maaliskuuta 2009

Aamusta kaikki alkaa

No niin, kuukausien, jopa vuosien jälkeen päätin alkaa blogata eräästä suuresta intohimostani - ruuasta. Mikäpä olisi parempi aika aloittaa kuin maanantaiaamu. Harmi, että ehdin tosin jo vetäistä aamiaisen napaani, joten sen ihmeempiä kuvia en tähän ensimmäiseen postaukseen valitettavasti voi taikoa. Tosin eipä se perusaamiainen sen kummoisempi ollutkaan, kahvia ja perussmoothieta.

Innostun aina ajoittain tekemään aamuisin smoothieita. Mikäpä olisikaan parempi alku päivälle kuin vitamiineja pullisteleva ja vielä kaiken lisäksi helposti ja nopeasti alas menevä voimajuoma. Loiventaa mainiosti myös krapulaa, jos on taipuvainen itselleen sellaisen hankkimaan - terästyksellä tai ei.

Tämänaamuinen smoothie piti sisällään seuraavanlaista settiä:

1 kiivi
puolikas purnukka ananasmurskaa
kourallinen pakastepuolukoita
loraus raparperi-viinimarjasoppaa
tujaus jukurttia
reilunpuoleinen liraus appelsiinimehua

Valehtelin muuten aiemmin, kun väitin ensipostaustani kuvattomaksi. Pirtelöä syntyi tupla-annos, joten jos oikein huonosti käy, julkaisen saman kuvan myös huomisaamuna. Huomioikaa hehkeät kukkatarrat keittiökaakeleissa, valitettavasti en ole niitä itse valinnut, mutta päätin jättää ne aloilleen kuvaamaan sisäistä hippiäni.

5 kommenttia:

  1. Tää ei nyt kyllä ole kauheen paheellista.

    VastaaPoista
  2. Pitää aloittaa kevyesti, ettei heti säikytä ihmisiä.

    VastaaPoista
  3. Nuo kukkatarrat tuovat mieleen siskoni Päivielinan. Satutko tuntemaan tapauksen?

    VastaaPoista
  4. Joo, oon kuullut, että kuvailuasi vastaava nainen on nähty joskus Helsingin yössä.

    VastaaPoista