Huhutaan, että kala on oikeaa älykköruokaa, ja mähän tässä tilanteessa olisin tosiaankin muutaman lisä-ÄO-pisteen tarpeessa, joten päätin luoda lounaan fisupohjalle. Tällä kertaa kyseessä eivät tosin olleet shotit, vaikka nekin toki olis varmasti maittaneet.
Ympyrän Ääs-market ei kuitenkaan myynyt kuin jotain aika kuppaisen näköisiä tehdaspakattuja lohenriekaleita, joten eväkkäät vaihtuivat sitten äyriäisiin. Lopputuloksena pannulle syntyi tällainen katkapapusörsseli, joka olikin tosi nannaa ja kuskusin sekä reajuuston kanssa natusteltuna yllättävän täyttävääkin. Ehkä järkikin liikkuu nyt aavistuksen verran nopeammin.
Tässä vaiheessa voi laittaa veden kiehumaan kuskusia varten ja kuutioida yhden tomaatin. Tomaattikuutiot heitetään muiden rehujen sekaan, mausteeksi suolaa, valko- ja mustapippuria, chiliä ja makeaa chilikastiketta.
Tässä vaiheessa vesi kiehuu, joten sinne nakataan sekaan ne kuskusit. Turpoamisaika on viitisen minuuttia, joten kasviskimaran sekaan voi nyt ladata pussillisen katkarapuja ja puolikkaan sitruunan mehun. Tai ehkä yrttejäkin, jos sellaisia lähistöllä kasvaa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti